Contacteer ons

Contact Persoon : Jacky He

Telefoonnummer : 86-15158575877

WhatsApp : +he15158575877

Free call
lopende band

Ons bedrijf heeft materiaal van productie, inspectie, het testen en rijke technische kracht vooruitgegaan. Het heeft een verkoop netto van alle delen van de wereld en een systeem van het de dienstnetwerk. Ons bedrijf dringt op de „markt aan“ als richting al time.we-pionier en houdt gestadig vorderend met het doel van „Kwaliteit streeft naar overleving, streeft de eer constant naar ontwikkeling „. Alle collega's van ons bedrijf houden constant actief gestadig vorderend, hervorming, perfectioneren de verrichting en beheersideeën van ondernemingen, en maken de hartelijke hoop van over de hele wereld het maken van vriend.

YUEQING XUANCHANG ELECTRIC CO.,LTD fabriek productielijn 0

YUEQING XUANCHANG ELECTRIC CO.,LTD fabriek productielijn 1

OEM / ODM

Onze producten hebben de internationale authentificatie van het kwaliteitssysteem ISO9001, overgegaan en Ce, RoHs-certificaat gekregen.

R & D

Ons bedrijf ontwikkelde onze zaken in de banden van de staalkabel (van de bal-Slot de banden roestvrij staalkabel, l-type de banden van de roestvrij staalkabel, Laddertype de banden van de roestvrij staalkabel, de Universele banden van de roestvrij staalkabel, Releasable banden, de pvc met een laag bedekte band van de roestvrij staalkabel, Roestvrij staalband, Draadtellers, bandhulpmiddelen, enz.) en Nylon kabelbanden (zelfsluitende nylon kabelband, de band van de tellerskabel, dubbel-sluit kabelband, releasable kabelband, Handcuffs kabelband, Autokabelband, headcard kabelband, enz.)

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

jacky@cncabletie.com
+he15158575877
Jacky.he8